Tilpasning, oplægning og nedlægning

Er kjolen, du bare måtte eje for lang, eller er din yndlingsbluse krøbet i vask? Eller er dit tøj for stort eller stramt og behøver forandring? Tøj City laver alle former for tilpasninger, oplægning og nedlægning på Bukser, jeans, jakker, frakker, habitter, kjoler, nederdele, gardiner – Vi tager imod det hele.

Diverse skrædderopgaver

Er lynlåsen eller knapperne på din jakke, taske, bukser eller sengetøj gået i stykker? Tøj City skifter alle former for lynlåse og knapper. Vi benytter os af den klassiske YKK lynlås, for at sikre den gode kvalitet og lange holdbarhed.

Er der kommet et hul eller revne i dit favorit tøj? Vi laver alle former for syning af lap, mærke og ruskind eller reparere på den bedste og pæneste måde så du bliver glad igen.

Skræddersyet tøj

Tøj City laver alle former for ny syning inden for tøj og tekstil. Det kan være dit nye jakkesæt eller kjole eller dine nye gardiner eller sofabetræk til stuen.

Syning af nyt tøj foregår efter aftale med skrædderen. Vi tager mod opgaver fra både privat og virksomheder.

Eget design og upcycling

Drømmer du om at designe dit eget tøj? Vi skræddersyer dit design, som du ønsker det, om du så er en nyopstartet designer eller om du gerne vil have upcyclet et stykke tøj eller stof til noget mere spændende og kreativt. Vi udfører alt i stof og tekstil som du gerne vil have det og rådgiver gerne for den bedste løsning.

Express service

Efter aftale, kan der ved hastesager udføres express service.