TOP kvalitet Skrædder service i hjertet af københavn

TØJ CITY Skrædder service laver alle former for ny syning inden for tøj og tekstil.

Små Tøj reparationer:

Er lynlåsen eller knapperne på din jakke, taske, bukser eller sengetøj gået i stykker? Tøj City skifter alle former for lynlåse og knapper. Vi benytter os af den klassiske YKK lynlås, for at sikre den gode kvalitet og lange holdbarhed.

Oplægning og nedlægning:

Er kjolen, du bare måtte eje for lang, eller er din yndlingsbluse krøbet i vask? TØJ CITY laver alle former for oplægning og nedlægning af lige hvad du har brug for. Bukser, jeans, jakker, frakker, habitter, kjoler, nederdele, gardiner, Vi tager imod det hele.

Tilpasning “FIT”

Er dit tøj for stort eller stramt og behøver forandring? TØJ CITY laver alle former for tilpasning af jakkesæt vidde, benklæder vidde, kjole vidde, nederdel vidde, brudekjole vidde. UHELDIG SITUATION hul eller revne i dit favorit tøj? TØJ CITY laver alle former for syning af lap, mærke og ruskind eller reparere på den bedste og pæneste måde så du bliver glad igen.

Rådgivning

Har du svært ved at finde det rigtige tøj i din stil eller favorit farve og stof? TTØJ CITY laver alle former for ny syning inden for tøj og tekstil. F.eks. Jakkesæt, kjole, gardiner, sengebetræk og sofabetræk, mm. Syning af nyt tøj foregår efter aftale med skrædderen.

Privat & erhverv

Måske DIT eget DESIGN:

Drømmer du om tøj i dit eget design? Vil du skille dig ud, og skabe ny trend? Vi skræddersyer dit design, som du ønsker det.

Express service

Vi har Express service til hastesager efter aftale. *Pris fra 50 kr.

Vesterbrogade 100 København V

Vesterbrogade 100 KBH V

33 31 43 91

Vores åbningstider er :

Man-fredag 10:00 – 18:00 Lørdag 10:00 – 15:30

Transport: Buslinie 6A og 3A køre forbi vores butik på Vesterbrogade 100 København V

kontakt@toej-city.dk

Hvorfor vælge Tøj city ?

Vores vision er at bringe den gode kvalitet og grundige håndværk tilbage, i en branche, hvor størstedelen af vores tøj er masseproduceret til den absolut laveste pris. Det inkluderer ringere kvalitet, i form af billigere stof, med et højere indhold af kemikalier. Tøjindustrien udleder 300 – 400 kemikalierester, i verdens vandløb årligt. Den langt mere effektive produktion det kræver, påvirker både den humanitære og miljømæssige etik og moral. Tøjindustrien er en af de største bidragere til den globale opvarmning, som kun bliver større, i takt med det stigende behov for nyt. Vi vil vække forbrugernes bevidsthed, ved at være et forbillede i disse aspekter.

VI TILBYDER ALLESLAGS TØJ REPERATIONER.